Invigning av nya huset

Idag startade vi dagen och vårterminen 2018 med en liten invigning av vårt nya skolhus. Rektor Ulrica höll tal och invigde huset genom att klippa bandet. Därefter gick vi tillsammans med våra elever in och tittade på våra fina lokaler. Vi har fått två stora fina klassrum och en stor fin samlingssal. Dessutom stora fina kapprum med torkskåp och fina toaletter. Det blir en större invigning till våren när hela huset är klart. Nu är det åk 1, åk 2 och slöjden som har flyttat in. Kom gärna och titta in och se hur vi har det.

På Gläntanskolans sida på Facebook finns en film från invigningen.
Titta gärna på den!

Här är en bild på invigningen och ett par bilder på första samlingen i nya klassrummet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *